Sunday, May 14, 2017

Review: Bioglo ClearPore Deep Cleansing Mask

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Ha, anda semua ada masalah blackhead + whitehead tak? Tipu kalau cakap tak ada kan. Cik Timm pun dalam phone acah-acah muka bersih macam telur rebus yang dikupas memang ilusi tu. Kalau zoom + tak ada filter camera memang nampak hah..

Nak buat macamana, memang salah satu kejadian normal untuk manusia, kira macam natural phenomena katanya~ 

Jadi untuk mengurangkan masalah ini, nasib baik Cik Timm terjumpa produk ni. Mask yang memang best untuk guna, ada jual di Cosway sahaja. Boleh cari di sana ye, harga dalam RM30+ tak silap. Lagipun Cik Timm bukan member. Kalau member murah sikit.


Cara pemakaian pun senang, Basuh muka dulu dengan pencuci muka, apply di seluruh muka atau tempat yang bermasalah sahaja. Elakkan letak tepi-tepi anak rambut, bawah mata & tepi mulut. Penting! Jangan letak dekat situ, teriak nak cabut!

Ini dia muka togel ye~

Biarkan mask sampai kering, boleh cabut dari luar ke dalam. Settle cabut, cuci muka dengan toner dan pakai moisturiser.

Gambar tipu ada beauty apps!

Paling best;
-tercabut habis segala mak nenek "heads" atas muka
-cepat kering, tak payah nak tunggu lama
-tahan sampai 6 bulan ke atas, dekat packaging tulis 12 bulan tahan selepas dibuka

Paling tak best;
-kuat sangat mask dia, memang menangis nak cabut
-harga agak mahal, Cik Timm suggest jadi member Cosway dulu

Selamat mencuba!

Cer share hampa semua guna produk apa untuk basmi whitehead & blackhead ni?

1 comment:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com